Nieuws

02
jul - 23

Vrijwilligers gezocht!

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers gezocht!

We zonnig altijd op zoek naar vrijwilligers om ook van de komende Bouwdorp editie weer een fantastisch event te maken.

Spreekt een van onderstaande taken je aan? Of had je iets anders in gedachten waar je bij zou kunnen helpen?

Geef je dan nu op! We hebben je nodig!

Waar we nog naar op zoek zijn;

 

– Groepsleiders en Maatschappelijke stagiaires; jeugd vanaf de middelbare school die samen de deelnemende kinderen van ma t/m do begeleiden bij het bouwen van een hut, spelen van spellen, knutselen en andere activiteiten. Je kunt kiezen tussen onderbouw of bovenbouw.
Je kunt tijdens Bouwdorp je Maatschappelijke stage lopen en hebt zo in een klap al je uren!
– Toezichthouders; ma t/m do (hoeft niet alle dagen, ook één dag is mogelijk). Je loopt over het veld waar de kinderen hun hutten bouwen. Je ziet toe op de veiligheid van het bouwen en helpt waar nodig mee timmeren. Je hoeft overigens geen timmerman of vrouw te zijn voor deze taak!
– Hulp bij spellen; do 20 juli. Je wordt ingezet als spelbegeleider bij één van de spellen die gespeeld worden door de kinderen uit de bovenbouw.
– Themafiguur; ma, di en wo. Je wordt ingezet om de doorloop van het programma te begeleiden en ondersteunen. Denk hierbij met name aan het mede ervoor zorgen dat groepen tijdens het programma op de juiste plek zijn. Wij zien deze taak graag ingericht door vrijwilligers die enigszins verkleed in het thema rondlopen over het terrein en daarbij zorgen voor wat extra vermaak en entertainment voor de kinderen.

– Verkeersregelaar; ma t/m do, ook één dag/blok is mogelijk. Helpen bij het verkeer, parkeren van auto’s en/of fietsen. In de ochtend van 9.15u tot 10.15u, in de middag van 14.15u tot 15.45u.

 
– Versterking in de werkgroep Technische Dienst; voorbereiden en uitvoeren van allerlei technische werkzaamheden voorafgaand aan en tijdens Bouwdorp. Belangrijke taak in de randvoorwaarden om Bouwdorp veilig te kunnen laten verlopen, denk aan opbouw van het terrein, plaatsen van de keuken, zorgen voor toevoer van water, afzetten van het terrein etc. Draai gerust eens een dagje mee om te zien wat het inhoudt.
Scroll to top