Aanmelden vrijwilligers

Vrijwilliger worden bij het Jeugdcomité?

Voor onze activiteiten zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Volwassenen, maar ook jongeren die op de middelbare school zitten. Doe je mee?

Vrijwilliger voor Zeskamp

Voor Zeskamp in de meivakantie, zoeken wij vooral scheidsrechters en spelbegeleiders. Ben je 16 jaar of ouder? Dan is een taak als scheidsrechter misschien wel iets voor jou. Spelbegeleiders ondersteunen een scheidsrechter. Vanaf 13 jaar kun je spelbegeleider zijn. Ook zoeken we volwassenen om onze werkgroep te versterken, om de spellen mee op te bouwen en om toezicht te houden tijdens de dag.

 

Vrijwilliger voor Bouwdorp

Bouwdorp is onze grootste activiteit en hiervoor zoeken we ook de meeste vrijwilligers. Bouwdorp is altijd in de eerste week van de zomervakantie van maandag t/m donderdag. Er zijn veel klusjes te doen, van pannenkoeken bakken, spijkers uitdelen tot de tent opbouwen en bewaking van het terrein.

Ben je tussen 12 en 18 jaar (middelbare scholieren) en wil je graag groepsleider worden? Of wil je je Mas-stage bij ons komen lopen?
Geef je dan op via deze link.

 

Vrijwilliger voor Spooktocht

Voor de Spooktocht op de vrijdag in de herfstvakantie, zoeken we creatieve spoken, groepsbegeleiders en ook chauffeurs om de kinderen naar de bossen te brengen. Spoken zijn volwassen of zitten minimaal op de middelbare school. Spoken jonger dan 16 jaar worden begeleid door minimaal één volwassene. Begeleiding van een groepje is alleen voor volwassenen en vergt stalen zenuwen en soms wat overtuigingskracht naar de kinderen.

 

Vrijwilliger Junior Dorpsquiz

Ook voor onze nieuwste activiteit zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het vormen van een werkgroep.

 

Middels onderstaand formulier kun je je  opgeven als vrijwilliger voor diverse activiteiten.
Let op! Groepsleiders voor Bouwdorp (MAS) geven zich op via een ander aanmeldformulier. klik hier

  Vrijwilliger worden


  Spooktocht/herfstactiviteit


  Voorbereiding/organisatieSpookVervoer

  Zeskamp


  Voorbereiding/organisatieSpelbegeleiderScheidsrechter

  Bouwdorp


  Op- en afbouwterreinvoor en na bouwdorp helpen met alles rondom het opbouwen en afbouwen van bouwdorpVerzorging eten/drinkenhelpen bij het klaar maken en verdelen van het eten en drinkenVerkeersregelaarbij aanvang en einde van de dag helpen met het veilig laten aankomen en vertrekken van ouders en kinderenShirts wassenhelpen bij het wassen van de vrijwilligersshirts. Aan het einde van de dag één of een aantal wasjes mee naar huis nemen voor de volgende dagToezichthouderAls toezichthouder zie je toe op veiligheid van de hutten en het terrein en help je de groepjes met het bouwen van een stevige en veilige hut. Het is niet noodzakelijk om alle dagen aanwezig te zijn. Je kunt kiezen uit onderbouw of bovenbouw.Entertainment


  SpellenKnutselenPoppendokterThemafiguurMuziekSchminken


  Algemeen


  Voorbereiding/organisatieSponsorcommissieOnderhoud/klussenOverig


  Scroll to top