Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden bij het Jeugdcomité?

Voor onze activiteiten zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Volwassenen, maar ook jongeren die op de middelbare school zitten.Je MAS-stage kan je ook bij ons vervullen door bijvoorbeeld groepsleider bij Bouwdorp te worden of scheidsrechter bij Zeskamp. Doe je mee?

Vrijwilliger voor Zeskamp

Voor Zeskamp in de meivakantie, zoeken wij vooral scheidsrechters en spelbegeleiders. Ben je 16 jaar of ouder? Dan is een taak als scheidsrechter misschien wel iets voor jou. Spelbegeleiders ondersteunen een scheidsrechter. Vanaf 13 jaar kun je spelbegeleider zijn. Ook zoeken we volwassenen om onze werkgroep te versterken, om de spellen mee op te bouwen en om toezicht te houden tijdens de dag. Opgeven als vrijwilliger kan via zeskampsomeren@gmail.com.

Vrijwilliger voor Bouwdorp

Bouwdorp is onze grootste activiteit en hiervoor zoeken we ook de meeste vrijwilligers. Bouwdorp is altijd in de eerste week van de zomervakantie van maandag t/m donderdag. Er zijn veel klusjes te doen, van pannenkoeken bakken, spijkers uitdelen, een groep begeleiden, tot de tent opbouwen en bewaking van het terrein. Groepsleiders zijn in de leeftijd van 12 tot 18 (middelbare scholieren). Vrijwilligers kunnen zich vanaf april opgeven door een mail te sturen naar bouwdorpsomeren@gmail.com.

Vrijwilliger voor Spooktocht

Voor de Spooktocht op de vrijdag in de herfstvakantie, zoeken we creatieve spoken, groepsbegeleiders en ook chauffeurs om de kinderen naar de bossen te brengen. Spoken zijn volwassen of zitten minimaal op de middelbare school. Spoken jonger dan 16 jaar worden begeleid door minimaal één volwassene. Begeleiding van een groepje is alleen voor volwassenen en vergt stalen zenuwen en soms wat overtuigingskracht naar de kinderen. Je opgeven als vrijwilliger kan vanaf begin september via jeugdcomite@jeugdcomite.nl.

Activiteiten

bouwdorp
zeskamp
spooktocht
filmmiddag
sinterklaasintocht
bekijk-downloads
vrijwilliger-worden
Scroll to top