Nieuws

03
sep - 19

Inschrijven Spooktocht 2019

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Inschrijven Spooktocht 2019

De dagen worden weer korter en de het is steeds vroeger donker in de bossen van Someren.  Wie durft er mee op spokenjacht te gaan? Zit je in groep 7 of 8 van de basisschool in Someren-Dorp? Ga dan op vrijdagavond in de herfstvakantie mee griezelen.

Het Jeugdcomité Someren organiseert  18 oktober een spannende spooktocht. Inschrijven kan in de week van 16 t/m 20 september via deze link.
Je kunt je met een groepje inschrijven (max 10 kinderen), of als individu, wij plaatsen je dan in een geschikt groepje. Per groepje gaan 2 volwassen begeleiders mee. Meedoen kost 4 euro p.p.

13
jul - 19

Gevonden voorwerpen

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Gevonden voorwerpen

Laatste kans!

Er zijn nog al wat hamers, jassen en vestjes blijven liggen na Bouwdorp.

Woensdag 28 augustus tussen 19.00 en 19.30 uur kunnen de gevonden voorwerpen worden opgehaald bij blokhut De Donckelaar.

04
jul - 19

Wijziging locatie Bouwdorp

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Wijziging locatie Bouwdorp

Wegens overlast als gevolg van de processierups en onvoldoende resultaat na het bestrijden door de gemeente op het terrein van de Donckelaar, hebben wij binnen onze organisatie van Stichting Jeugdcomite Someren in overleg met de gemeente besloten de locatie van bouwdorp te verplaatsen.

We wijken uit naar een gedeelte van de oude locatie, die gelegen is aan de Cipres. De aan- en afrijroute is vanaf de Acaciaweg. De fietsenstalling zal vanaf hier ook aangegeven staan. Er is geen mogelijkheid om te parkeren. Houd hier rekening mee!

Met wat kleine aanpassingen streven we naar een bouwdorp week zoals iedereen gewend is! Wij zullen via de website en de diverse social media kanalen informatie verstrekken wanneer nodig en bekend.Bij vragen neem contact op met ons secretariaat jeugdcomite@jeugcomite.nl

08
mei - 19

Zeskamp 2019 was OER-gezellig!

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Zeskamp 2019 was OER-gezellig!

Voor de 16e keer organiseerder het Jeugdcomite Someren een sportieve Zeskamp. Het atletiekveld van ’t Jaspersport was afgelopen zondag helemaal omgetoverd tot een groot spellenterrein. Het thema voor de dag was “De Prehistorie”.

De ruim 450 kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar oud hadden zich in groepjes opgegeven. De meest originele namen waren er weer bedacht, waaronder De Oerknallers, De Dappere Dodo’s en Jabadabadoo.
Er waren 9 spellen te spelen welke pasten in het thema van de dag. Zo waren er dino’s en boomstammen om op rond te rijden en luchtkussen spellen. De weersvoorspellingen waren niet heel goed voor de zondag, maar uiteindelijk was het misschien wat fris, het bleef vrijwel droog. De scholen-wisselbeker ging dit jaar in de onderbouw naar Basisschool Leerrijk en in  de bovenbouw naar OBS De Ranonkel.

Klik hier voor de foto’s!

11
mrt - 19

Dringend vrijwilligers gezocht voor Zeskamp!

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Dringend vrijwilligers gezocht voor Zeskamp!

De werkgroep is alweer druk met de voorbereidingen en het belooft weer een geweldige zeskamp te worden. Maar… daarvoor hebben we echt nog wat extra hulp nodig van vrijwilligers. We vragen dan ook nadrukkelijk aan alle ouders of ze de ochtend/middag mee kunnen helpen bij de spellen. Opgeven als vrijwilliger kan bij de inschrijfavonden of door een mailtje te sturen aan zeskampsomeren@gmail.com.
Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen ook dit jaar een super gezellige en sportieve dag beleven.

11
mrt - 19

Inschrijving zeskamp op 19 en 21 maart

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving zeskamp op 19 en 21 maart

De inschrijving voor de zeskamp op 5 mei is op dinsdagavond 19 maart en donderdagavond 21 maart tussen 19.00 en 20.00 uur in De Ruchte. Kijk op de pagina van de zeskamp voor meer informatie en het inschrijfformulier.

10
jan - 19

Privacy Reglement

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Privacy Reglement

We hebben het afgelopen jaar allemaal veel gehoord over het AVG. In deze tijd waar de technologische ontwikkeling snel gaat kunnen je persoonsgegevens gauw op straat terrecht komen. Ook bij het Jeugdcomite vinden wij het belangrijk dat privacy van de kinderen en vrijwilligers beschermd wordt. We hebben daarom nogmaals goed gekeken naar de procedures binnen het Jeugdcomite. Dit heeft geresulteerd in een vastgesteld Privacy Reglement. Deze kun je terug vinden onder het hoofdstuk ‘downloads’.

Mochten er naar aanleiding daarvan nog vragen of opmerkingen  zijn dan kun je hierover contact met ons opnemen via jeugdcomite@jeugdcomite.nl

 

27
nov - 18

Sint en Piet verhuur correctie telefoonnummer

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Sint en Piet verhuur correctie telefoonnummer

In onze advertenties in ‘t Contact is per ongeluk een verkeerd telefoonnummer terecht gekomen. Onze excuses voor het ongemak!

 

Voor meer informatie over verhuur van Sint en Piet kleding en voorwaarden:

Stuur een mail naar sintintochtsomeren@gmail.com of bel Angela Pape, 06-57151170 (na 18.00 uur)

21
okt - 18

Spooktocht was spannend en leuk!

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Spooktocht was spannend en leuk!

Op 19 oktober deden 87 kinderen mee aan de spooktocht, een spannende en leuke tocht door de Somerense bossen. In groepjes gingen ze met hun begeleiders langs 8 spookgroepen die hen flink lieten schrikken. Gelukkig was er halverwege lekkere chocomelk en een broodje knakworst, even op adem komen…
Bekijk de foto’s van de spookgroepen op onze foto pagina om te kijken van welk spook je nou zo geschrokken was…
Foto’s: Patrick van den Broek

07
okt - 18

Film marathon 17 oktober

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Film marathon 17 oktober

De herfstvakantie staat bijna voor de deur. En op het programma van het Jeugdcomité staat een gezellige film marathon. Op woensdagmiddag 17 oktober verandert de grote zaal van De Ruchte in een echte bioscoop. Kijk voor meer informatie op de filmpagina

Scroll to top