Onze mensen

De mensen achter Jeugdcomité Someren

Blij zijn wij met al onze vrijwilligers. En dat zijn er bijna 600, verdeeld over alle activiteiten van het Jeugdcomité. We hebben het dan niet alleen over de zichtbare activiteiten zoals Zeskamp, Bouwdorp, Juniordorpsquiz, de Herfstactiviteit en onze Spooktocht. We hebben het dan bijvoorbeeld ook over onze decorbouwers en de naaidames. Teveel werkgroepen en teveel vrijwilligers om hier allemaal op te noemen. Maar ze zijn voor ons waardevol en allemaal even belangrijk!

Bestuur

Onze organisatie bestaat uit een bestuur van ongeveer 10 personen.  Het dagelijks bestuur bestaat uit de voorzitter, vice-voorzitter, penningmeester en de secretaris.
Op het financieel beleid wordt toezicht gehouden door een kascontrole commissie, die bestaat uit tenminste een persoon die een financiële achtergrond heeft. Daarnaast wordt het bestuur bijgestaan door een commissie van relatiebeheerders, die op gedreven wijze uitvoering geven aan het sponsorbeleid.

Werkgroepen

Elk bestuurslid heeft de verantwoordelijkheid over een werkgroep c.q. maakt onderdeel uit van een werkgroep. Er zijn 5 hoofdwerkgroepen: Zeskamp, Bouwdorp, Herfstactiviteit, Spooktocht en Juniordorpsquiz. Omdat Bouwdorp een grotere organisatie vergt is deze werkgroep onderverdeeld in een aantal subwerkgroepen zoals Entertainment, Aankleding Tent & Terrein, Kijkavond, Techniek en ‘Kookstel-met-pit’ (de dames en heren van de catering).

Vrijwilliger worden?

Wij weten uit ervaring dat mensen beter functioneren als ze iets doen wat ze leuk vinden of wat ze goed kunnen. Daarom krijgen onze vrijwilligers altijd alle ruimte. We vinden het wel belangrijk om elkaar op de hoogte te houden. Open communicatie hebben wij hoog in het vaandel evenals betrokkenheid. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Als je interesse hebt, schrijf je dan in via deze link.

Madeleen Stamm

Tamara van Malsen

Bob Pritchard

Erik Maas

Wendy den Dekker

Karen Leenen

Ine Corstens

Anouk Seeverens

Leonie van Vliet

Scroll to top