Zeskamp

Sportieve zeskamp Someren

Op zondag 5 mei 2024 wordt al weer voor de 19e keer een sportieve en gezellige Zeskamp voor de kinderen van de basisscholen in Someren-Dorp georganiseerd. Ook dit jaar weer met spectaculaire luchtkussen spellen! Dit jaar hebben we super gave spellen in het thema “Sprookjes”

Inschrijven
Deelnemen kan als je uit Someren-Dorp komt of naar school gaat in Someren-Dorp. Meedoen kost €7,50. Inschrijven is noodzakelijk en kan van 11 t/m 15 maart via de website.

Tijd en locatie
Aanmelden van de teams is op zondag 5 mei tussen 9.15 en 9.45 uur. We beginnen om 10.00 uur met de eerste spelronde.

Locatie: atletiekbaan van ‘t Jaspersport aan de Potakkerweg in Someren.
Kom je meedoen of kijken?
Iedereen is welkom! Samen maken we er een leuke dag van. Kom je wel op de fiets? Dat is fijn. Er is namelijk zeer beperkte parkeermogelijkheid.

Teams
Het leuke aan de Zeskamp is dat je met klas- of schoolgenoten strijdt om de felbegeerde school-wisseltrofee. Een trofee die uiteraard mee naar school gaat als je hem wint en daar een mooie plek krijgt. Een team bestaat uit 8 tot maximaal 10 deelnemers, 2 coaches en 1 spelbegeleider (voor een halve dag). Je mag zelf je onderbouw of bovenbouw team samenstellen en inschrijven. De indeling die wij hanteren is: onderbouw (groep 1 t/m 4) en bovenbouw (groep 5 t/m 8).

Lukt het niet om een team van 8 tot 10 deelnemers bij elkaar te krijgen dan is het eventueel mogelijk om een team van 6, 7, 11 of 12 kinderen op te geven. Houd er dan wel rekening mee dat kleine groepen erg hard moeten werken en kinderen van grote groepen wellicht wat langer langs de kant staan. Bij het bedenken van de spellen is rekening gehouden met groepen van 8 tot 10 kinderen.

Bij het digitaal opgegeven vragen wij om de volgende gegevens aan te leveren;

  • Kinderen: Naam, Adres, Telefoonnummer ouders, Geboortedatum, School, Groep en Teamnaam (thema Sprookjes)
  • Coaches en spelbegeleider; Naam, Emailadres en Telefoonnummer. De spelbegeleider kan een voorkeur aangeven voor de ochtend of de middag.

 

Belangrijk
Deelnemen aan de Zeskamp doe je op eigen risico!
Alle kinderen moeten het volgende meebrengen:
* Reservekleding, neem ook een lange (trainings)broek mee
* Stevige schoenen, dus géén slippers of sandalen
* Lunchpakket en drinken (er is evt ook lekkers verkrijgbaar in de kantine).
De spellen mogen in verband met de veiligheid niet in zwemkleding uitgevoerd worden.

Wedstrijdregelement
Hoewel het bij de zeskamp natuurlijk vooral gaat om de gezelligheid en het samen spelen is het ook een wedstrijd. Daarom hebben we ook een wedstrijdregelement. Wil je deze graag inzien dan kan dat via deze link.

Social Media en beeldmateriaal
Op de activiteiten van Stichting Jeugdcomité Someren worden foto’s en filmpjes gemaakt die voor promotiedoeleinden kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld in de (social) media. Als u hier bezwaar tegen heeft dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Geeft u dit bij de inschrijving aan bij de organisatie, dan zorgen wij dat u of uw kind niet herkenbaar in beeld komt. Wij wijzen al onze vrijwilligers ook op deze afspraak. Echter, wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor het beeldmateriaal dat bezoekers of deelnemers maken.

Vragen?
Heb je vragen? Stuur een mailtje naar jeugdcomite@jeugdcomite.nl.

Scroll to top