Zeskamp

Sportieve zeskamp Someren

Op zondag 6 mei 2018 wordt al weer voor de 15de keer een sportieve en gezellige Zeskamp voor de kinderen van de basisscholen in Someren georganiseerd. Ook dit jaar weer met spectaculaire luchtkussen spellen! Dit jaar hebben we super gave spellen in het thema “Feest”.

Teams
Leuke aan de Zeskamp is dat je met klas- of schoolgenoten strijdt om de felbegeerde school-wisseltrofee. Een trofee die uiteraard mee naar school gaat als je hem wint en daar een mooie plek krijgt. Een team bestaat uit 8 tot maximaal 10 deelnemers en twee begeleiders. Je mag zelf je onderbouw of bovenbouw team samenstellen en inschrijven. De indeling die wij hanteren is: onderbouw (groep 1 t/m 4) en bovenbouw (groep 5 t/m 8).

Inschrijven
Deelnemen kan als je uit Someren-Dorp komt of naar school gaat in Someren-Dorp. Meedoen kost €5,-. Inschrijven is noodzakelijk.
De inschrijving is inmiddels gesloten!

Tijd en locatie
Aanmelden van de teams is tussen 9.15 en 9.45 uur. We beginnen om 10.00 uur met de eerste spelronde. De tijd van de prijsuitreiking is iets aangepast, we verwachten deze rond 16.30 uur.
Locatie: atletiekbaan van ’t Jaspersport aan de Potakkerweg in Someren.

Kom je meedoen of kijken?
Iedereen is welkom! Er hebben zich ruim 470 kinderen ingeschreven om mee te doen! Samen maken we er een leuke dag van. Kom je wel op de fiets? Dat is fijn. Er is namelijk zeer beperkte parkeermogelijkheid.

Belangrijk

Deelnemen aan de Zeskamp doe je op eigen risico!
Alle kinderen moeten het volgende meebrengen:
* Reservekleding, neem ook een lange (trainings)broek mee
* Stevige schoenen, dus géén slippers of sandalen
* Lunchpakket en drinken (er is evt ook lekkers verkrijgbaar in de kantine).

De spellen mogen in verband met de veiligheid niet in zwemkleding uitgevoerd worden.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar jeugdcomite@jeugdcomite.nl.

Scroll to top