Spooktocht

Spooktocht... Durf jij het aan?

Ben je niet bang in het donker, heb je stalen zenuwen en zit je in groep 7 of 8 op een basisschool in Someren-Dorp? Ga dan gezellig met ons mee griezelen in de herfstvakantie, dit jaar op vrijdagavond 20 oktober 2017. Wij organiseren die avond een spannende spooktocht in de Somerense bossen. Deze tocht duurt ongeveer 2 uur. We lopen ongeveer 5 km in groepsverband en onder leiding van twee volwassenen. We vertrekken vanaf de parkeerplaats bij De Donck. Halverwege de tocht is er een rustpost waar iedereen weer op adem kan komen, wij zorgen voor een kleine versnapering.

Inschrijven

Als je mee wilt doen, dan is het nodig dat je je aanmeldt. Begin september wordt het inschrijfformulier via de nieuwsbrief van school verspreid, en je vind het ook hier.

De inschrijfavonden zijn op dinsdag 19 september en donderdag 21 september van 19.00 tot 20.00 uur in De Ruchte. Je kunt je met een groepje inschrijven, of als individu, wij plaatsen je dan in een geschikt groepje. Groepsgrootte is maximaal 10 kinderen. Meedoen kost 4 euro p.p., te betalen bij inschrijving. Je krijgt dan direct de starttijd van je groepje (ergens tussen 19.00 en 21.15 uur) te horen.
Er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen, dus schrijf je snel in!

Brengen en ophalen

Je mag niet eerder dan 15 minuten van tevoren aanwezig zijn, maar… zorg natuurlijk ook dat je niet te laat bent. De spookexpress vertrekt op de geplande tijd naar de bossen! Het weer ophalen door ouders is altijd lastig te timen. Sommige groepjes zijn niet snel bang en lopen snel, sommige groepjes schrikken van elke grasspriet en lopen langzaam… Alles is mogelijk. We vragen daarom begrip, als de werkelijke eindtijd niet overeenkomt met de verwachting.

Mobiele telefoons mogen mee (handig voor t ophalen), maar moeten tijdens de tocht bij de begeleiding worden ingeleverd.
Startpunt spooktocht: Parkeerplaats bij De Donck, Doncksedreef 3, Someren

Vragen?

Heb je vragen? Bel even met onze contactpersoon Edwin van Gerven. Hij is na 18.30 uur bereikbaar op 06-57870998.

Scroll to top