Spooktocht groep 6, 7 en 8

Spooktocht... Durf jij het aan?

Ben je niet bang in het donker, heb je stalen zenuwen en zit je in groep 6,7 of 8 op een basisschool in Someren-Dorp? Ga dan gezellig met ons mee griezelen in herfstvakantie op zaterdag 21 oktober. Wij organiseren die avond een spannende Spooktocht in de Somerense bossen. Deze tocht duurt ongeveer 2 uur. We lopen ongeveer 5 km in groepsverband en onder leiding van twee volwassenen. We vertrekken vanaf de parkeerplaats bij De Donck. Halverwege de tocht is er een rustpost waar iedereen weer op adem kan komen, wij zorgen voor een kleine versnapering.

Inschrijven

Als je mee wilt doen, dan is het nodig dat je je aanmeldt. Inschrijven kan van 2 t/m 13 oktober.

Je kunt je met een groepje inschrijven, of als individu, wij plaatsen je dan in een geschikt groepje. Groepsgrootte bij voorkeur 8 kinderen en 2 begeleiders. Is je groep groter of kleiner dan kan het zijn dat we deze splitsen of bij elkaar voegen.

Meedoen kost 5 euro p.p., te betalen bij inschrijving. Je krijgt dan binnenkort de starttijd van je groepje (ergens tussen 19.00 en 21.30 uur) te horen.
Er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen, dus schrijf je snel in!

Brengen en ophalen

Je mag niet eerder dan 15 minuten van tevoren aanwezig zijn, maar… zorg natuurlijk ook dat je niet te laat bent. De spookexpress vertrekt op de geplande tijd naar de bossen! Het weer ophalen door ouders is altijd lastig te timen. Sommige groepjes zijn niet snel bang en lopen snel, sommige groepjes schrikken van elke grasspriet en lopen langzaam… Alles is mogelijk. We vragen daarom begrip, als de werkelijke eindtijd niet overeenkomt met de verwachting.

Even praktisch…

Mobiele telefoons mogen mee (handig voor het ophalen), maar moeten tijdens de tocht bij de begeleiding worden ingeleverd.
Startpunt spooktocht: Blokhut D’n Donckelaer, Doncksedreef 3, Someren

Op de activiteiten van Stichting Jeugdcomité Someren worden foto’s en filmpjes gemaakt die voor promotiedoeleinden kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld in de (social) media. Als u hier bezwaar tegen heeft dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Geeft u dit bij de inschrijving aan bij de organisatie, dan zorgen wij dat u of uw kind niet herkenbaar in beeld komt. Wij wijzen al onze vrijwilligers ook op deze afspraak. Echter, wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor het beeldmateriaal dat bezoekers of deelnemers maken.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar Spooktochtsomeren@gmail.com.

Scroll to top