Junior Dorpsquiz

Wie zijn de echte WizKids van Someren?

Op de laatste zaterdag van de kerstvakantie wordt de Juniordorpsquiz gespeeld! Dat is dit jaar op 6 januari 2024.
De Juniordorpsquiz is heus niet alleen voor WizKids, maar juist voor alle kinderen die uit Someren-Dorp komen of daar op school zitten en een gezellige middag/avond willen hebben.

 

De quiz wordt in groepjes van 6 tot 10 kinderen gespeeld. Je mag ook met minder kinderen meedoen maar dan krijg je misschien niet alle opdrachten af.
We spelen de quiz voor kinderen van groep 3 t/m 5 en van groep 6 t/m 8. Groepjes kunnen zich via deze site opgeven van 11 t/m 17 december.

Bij elk groepje horen 2 begeleiders, zij zorgen voor het maken van foto’s, deze doorsturen, het quizboek ophalen en inleveren, kortom het begeleiden van het groepje.

Het quizboek wordt door 1 begeleider opgehaald en dan gaan we beginnen!

De quiz bestaat uit doe opdrachten, puzzels, vragen beantwoorden en knutselopdrachten. Het thema van de juniordorpsquiz is “Sprookjes”….slim als je al wat spulletjes over het thema verzamelt ?

Na 2 uur hard gewerkt te hebben, wordt het quizboek door 1 begeleider weer ingeleverd.
En dan is het wachten op de uitslag…

Om 18.30 uur worden de kinderen bij de Comeet verwacht. Daar is de prijsuitreiking en gaan we feesten! Het is leuk als je verkleed komt in het thema. (ouders mogen kinderen alleen komen brengen en ophalen)

Elk kind krijgt bij binnenkomst 2 bonnen om drinken en iets lekkers te halen. Ze mogen ook geld meenemen om iets te kopen.

We werken met een binnen = binnen beleid, dat betekent dat er niemand tussendoor naar buiten gaat. Om 20.00 uur kunnen de kinderen worden opgehaald. Ouders wachten buiten en de kinderen komen in groepjes naar buiten.

Belangrijk is dat elk kind een telefoonnummer bij zich heeft, mochten we iemand moeten bellen.

 

Programma:

13.30 – 14.00 uur het quizboek ophalen bij de Comeet

14.00 – 16.00 quizzen

16.00 – 16.15 quizboek inleveren

18.30 – 20.00 uur prijsuitreiking en feesten bij de Comeet

 

Adres Comeet:

Witvrouwenbergweg 20

5711CN Someren

 

De kosten zijn €5,– per kind.
Inschrijven kan van 11 t/m 17 december 2023

Voor vragen kun je mailen naar juniordorpsquiz@gmail.com

 

Social Media en beeldmateriaal

Op de activiteiten van Stichting Jeugdcomité Someren worden foto’s en filmpjes gemaakt die voor promotiedoeleinden kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld in de (social) media. Als u hier bezwaar tegen heeft dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Geeft u dit bij de inschrijving aan bij de organisatie, dan zorgen wij dat u of uw kind niet herkenbaar in beeld komt. Wij wijzen al onze vrijwilligers ook op deze afspraak. Echter, wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor het beeldmateriaal dat bezoekers of deelnemers maken.

Scroll to top