Nieuws

21
mei - 23

Inschrijving Bouwdorp 2023

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving Bouwdorp 2023

Deze week kunnen kinderen zich inschrijven voor Bouwdorp 2023!

Als je mee wilt doen aan Bouwdorp dan is het nodig dat je je opgeeft via de website. Dit is mogelijk van 22 t/m 27  mei. Dat kan via deze link!

De deelnamekosten zijn voor kinderen uit de bovenbouw (groep 4 t/m 8) € 20,00 en voor kinderen uit de onderbouw (groep 1 t/m 3) € 15,00. Let goed op dat je de juiste keuze maakt voor onderbouw of bovenbouw. 

Ieder jaar is het vormen van de groepjes weer puzzelen en afstemmen door het aantal kinderen die mee doen, het aantal vrijwilligers die de groepjes begeleiden en evtandere bijzonderheden. Bij het opgeven kunnen wij garanderen dat kinderen die in groepjes van 2, 3 of 4 bij elkaar blijven

Bij het samenstellen van de groepen wordt rekening gehouden met het leerjaar, de groep en de school van het kind. Dus ook kinderen die alleen worden opgegeven komen zoveel mogelijk in een groepje met voor hen bekende kinderen.

De deelnamepasjes dienen opgehaald te worden bij blokhut D’n Donckelaar op dinsdag 11 juli of donderdag 13 juli tussen 19.00 – 20.00 uur. Zonder deelnamepasje heb je geen toegang tot het bouwdorpterrein. De pasje kunnen per inschrijving of per groep worden opgehaald.

Scroll to top