Nieuws

16
okt - 17

De Glazen Kooi

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor De Glazen Kooi

Op 11 oktober is bekend gemaakt dat Stichting Jeugdcomite Someren is verkozen als goede doel voor de actie De Glazen Kooi 2017.
“Het initiatief is een kleine kopie van het Glazen Huis van 3FM. We wilden iets doen voor de Somerense gemeenschap, ” Zegt initiatiefneemster Esther Deumers van cafe Uncle Buck over de editie van 2016. Toen was Sonnehove het goede doel, en dit jaar dus Jeugdcomite Someren.
DJ’s worden 3 dagen in een glazen kooi opgesloten op het Wilhelminaplein in Someren en proberen geld in te zamelen voor het goede doel. Het programma wordt de komende tijd nog bekend gemaakt.

 

16
okt - 17

Filmmiddag woensdag 18 oktober

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Filmmiddag woensdag 18 oktober

Op woensdag 18 oktober veranderen we de grote zaal van De Ruchte in een echte bioscoop. We draaien om 13.30 uur een kinderfilm voor alle leeftijden en om 15.30 een film voor 6 jaar en ouder. Eén filmkaartje kost € 3,00. Mocht je beide films willen zien, dan is het mogelijk een combi-ticket van € 5,00 te kopen. De kassa is vanaf 13.00 uur open.

04
sep - 17

Inschrijving spooktocht 19 en 21 september

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving spooktocht 19 en 21 september

Op vrijdagavond in de herfstvakantie, 20 oktober, organiseren we weer een spannende spooktocht. Ga je mee gezellig griezelen in de Somerense bossen? Schrijf je dan in op dinsdag 19 september of donderdag 21 september, van 19.00 tot 20.00 uur in De Ruchte. Kijk op onze spooktochtpagina voor meer informatie en het inschrijfformulier.

04
sep - 17

Trots op ons jaarprogramma!

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Trots op ons jaarprogramma!

Ook dit schooljaar hebben we weer leuke activiteiten voor je op de planning. Kijk gauw in onze flyer voor het jaarprogramma, alle activiteiten en data. Het thema voor dit jaar is FEEST!

 

23
jul - 17

Gevonden voorwerpen Bouwdorp

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Gevonden voorwerpen Bouwdorp

We hebben nog wat gevonden voorwerpen… Fietssleutels, jasjes, tasjes, hamers en nog meer… kijk thuis even goed of je iets mist… dit weekend kunnen er eventueel nog spullen worden opgehaald, anders wordt t pas na de vakantie. Stuur een mailtje aan jeugdcomite@jeugdcomite.nl.

11
jun - 17

Vrijwilligers gezocht voor woensdag en donderdag Bouwdorp

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers gezocht voor woensdag en donderdag Bouwdorp

We zijn nog volop op zoek naar vrijwilligers om te helpen op het spellenveld op woensdag en donderdag (19 en 20 juli). Wil je een of allebei de dagen komen helpen, stuur een mailtje naar bouwdorpsomeren@gmail.com.

 

11
jun - 17

Groepsleiders compleet!

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Groepsleiders compleet!

Wat fijn dat jullie je weer in grote getale hebben aangemeld om mee te helpen met Bouwdorp. We hebben inmiddels voldoende groepsleiders voor Bouwdorp dus opgeven hiervoor is niet meer mogelijk. Wel zijn we nog volop op zoek naar vrijwilligers voor woensdag en donderdag.

 

27
mei - 17

Uitreiking Rabo Clubkas Campagne

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Uitreiking Rabo Clubkas Campagne

Bedankt Rabobank voor de mooie bijdrage vanuit de Clubkas Campagne. En bedankt lieve mensen die op t Jeugdcomite hebben gestemd! Met deze bijdrage kunnen we weer een aantal mooie activiteiten voor de Somerense kinderen organiseren.

17
mei - 17

Inschrijven bouwdorp 30 mei en 1 juni

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Inschrijven bouwdorp 30 mei en 1 juni

Dinsdag 30 mei en donderdag 1 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur in De Ruchte kun je je inschrijven voor Bouwdorp, dat van 17 t/m 20 juli gehouden wordt op het grasveld bij De Donck. Voor meer informatie en de deelnameformulieren kijk je op de Bouwdorp pagina.

03
mei - 17

Kom op de fiets naar Zeskamp!

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Kom op de fiets naar Zeskamp!

Kom je meedoen of kijken zondag? Kom vooral op de fiets!

Het aantal parkeerplekken bij t Jaspersport is beperkt en we kunnen geen gebruik maken van het parkeerterrein van de voetbalclub.

Scroll to top