Nieuws

28
mei - 22

We hebben jou nodig!!!

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor We hebben jou nodig!!!

Om Bouwdorp ook dit jaar weer tot een succes te maken zijn we heel dringend opzoek naar vrijwilligers!

We zijn nu met name op zoek naar;

 

Groepsleiders en MAS

Groepsleiders voor Bouwdorp gezocht! Zit je op de middelbare school en vind je het leuk om een groepje kinderen te helpen met het bouwen van een hut? Meld je dan snel aan als groepsleider voor Bouwdorp, want we hebben je hulp hard nodig! Bouwdorp vindt plaats van 25 t/m 28 juli. Als groepsleider begeleid je een groepje van zo’n 8 kinderen van de basisschool. Je kunt kiezen uit een groepje van de onderbouw of van de bovenbouw. Naast het bouwen van een hut wordt er ook een aantal andere activiteiten gedaan zoals (water)spellen. Moet je nog een maatschappelijke stage doen? Ook dat kan bij Bouwdorp!
Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de link onder aan de pagina

 

Toezichthouders

Voor Bouwdorp kun jij je aanmelden om toezicht te houden tijdens het timmeren van de hutten. Je loopt door het veld van hutten en je helpt de kinderen waar nodig. Het is ook mogelijk om hout uit te delen. Je hoeft echt geen timmerman te zijn om toezicht te houden. Lijkt het je leuk en heb je tijd op 25 t/m 28 juli? Meld je dan aan via onderstaande link en geef aan op welke dagen je beschikbaar bent.

 

KMP

Vind jij het leuk om voor kinderen en vrijwilligers te zorgen. Zorgen dat de koffie, ranja en een gezonde versnapering klaar staat.
En heb je tijd op een van deze data:

Maandag 25 juli tot 28 juli Meld je dan aan via de link onder aan de pagina.
Schrijf je in op Bouwdorp – verzorging eten/drinken, en geef aan op welke dag(en) je kunt helpen.

 

Entertainment

Vind je het leuk om te komen helpen bij Bouwdorp of doet je kind misschien toch al mee? Wij zoeken nog vrijwilligers om tijdens Bouwdorp te helpen bij de spellen, knutselen, schminken en als thema figuur.

Meld je snel aan via de linke onder aan de pagina. Geef bij aanmelden ook aan welke dag je kunt en waar je voorkeur naar uit gaat.

 

Maar kom je liever met iets anders helpen? Alle hulp is welkom, dus geef je vooral op!!
Dat kan via deze link

 

Scroll to top