Nieuws

13
okt - 20

Brief stand van zaken rondom corona

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Brief stand van zaken rondom corona

Beste ouders, kinderen en vrijwilligers,

Helaas hebben wij als Jeugdcomité Someren moeten besluiten om ook de herfstactiviteiten voor 2020 te annuleren. Dat wil zeggen dat de Griezelmiddag en Spooktocht, welke in de Herfstvakantie plaats zou vinden, niet door zullen gaan.

We krijgen inmiddels ook veel vragen over het wel of niet doorgaan van de Sinterklaasintocht.
Na overleg met bestuur, werkgroep en gemeente Someren hebben we geconcludeerd dat een Sinterklaasintocht zoals wij deze voorgaande jaren hebben georganiseerd niet aan de veiligheidsvoorwaarden kan voldoen. We zijn momenteel in overleg over het organiseren van een Sinterklaasintocht in aangepaste vorm of andere activiteit rondom het Sinterklaasfeest.  Zodra hier meer over bekend is zullen we dit kenbaar maken via onze website www.jeugdcomite.nl en sociale media (Facebook en Instagram)

Het bestuur en de diverse werkgroepen hebben afgelopen jaar veel moeite gedaan om te proberen de activiteiten doorgang te laten vinden. Dat dit niet is gelukt is erg teleurstellend. We gaan ons nu wat betreft Zeskamp, Bouwdorp, Griezelmiddag en de Spooktocht richten op het komende jaar en hopen dan jullie allemaal tijdens een van deze dagen in goede gezondheid terug te zien!

 

Namens het bestuur
Stichting Jeugdcomité Someren

Scroll to top