Maatschappelijke stage

Maatschappelijke stage

Het Jeugdcomité wil graag jongeren ‘opleiden’ om later een taak binnen een van de werkgroepen of in het bestuur op zich te kunnen nemen. Het is niet voor niets dat wij de jeugd van de middelbare school aan ons proberen te binden. Daarom werken wij ook graag mee aan verzoeken voor maatschappelijke stage. Voorheen was het niet mogelijk dit in de schoolvakantie te doen. Inmiddels kan dat wel.

Stageplaats bij Jeugdcomité Someren?

Dus, zoek je een stageplaats?…Neem contact met ons op als je een stageplaats zoekt. Wij denken graag met je mee!

En als je nu al weet dat je een stage bij Bouwdorp ziet zitten, dan mag je je direct opgeven via deze link.

Ervaringen van stagiairs

Eerder hadden wij Max en Karlijn als stagiaires in ons midden. En zij zijn nog steeds betrokken. Hieronder lezen jullie waarom zij kozen voor het Jeugdcomité.

“Ik vind het Jeugdcomité een goede vereniging die leuke activiteiten organiseert, vooral was ik verbaasd dat er zoveel achter de schermen gebeurt. Ik had echt verwacht dat het minder was. Maar door al dat vele werk komen er steeds weer mooie activiteiten,” aldus Max.

Karlijn vertelde: “Ik heb het Jeugdcomité gekozen omdat ik het al ken en ik vind het super leuk. Ik doe al jaren mee met Bouwdorp en Zeskamp, eerst als deelnemer en daarna als leiding. En ik weet dat ze altijd mensen kunnen gebruiken.”

Activiteiten

bouwdorp
zeskamp
spooktocht
filmmiddag
sinterklaasintocht
bekijk-downloads
vrijwilliger-worden
Scroll to top