Nieuws

08
mei - 18

Ruim 470 kinderen doen mee aan Zeskamp

By jeugdcomite In Geen categorie with Reacties uitgeschakeld voor Ruim 470 kinderen doen mee aan Zeskamp

Het atletiekveld van ’t Jaspersport was afgelopen zondag omgetoverd tot een groot spellenterrein, voor de 15de Zeskamp. Het thema voor de dag was “Feest”.

De ruim 470 kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar oud verdeeld over 50 teams hadden bijpassende originele namen verzonnen zoals de Feestgangers, Party Pubers en All I need is Party. Ook de 10 spellen van de dag pasten in het thema van de dag. Zo was er een grote schuimtaart, een polonaise en natuurlijk kadootjes, en slingers. Het was een zonnige en warme dag, waarin vooral de luchtkussenspellen en de waterspellen voor veel plezier zorgden. De scholen-wisselbeker ging dit jaar zowel in de onderbouw als de bovenbouw naar basisschool De Ranonkel.

Bekijk ook de foto’s op onze foto pagina.

Voor de zeskamp en ook voor de andere activiteiten, zoals Bouwdorp, Spooktocht en Sintintocht, zoekt het Jeugdcomité altijd nieuwe vrijwilligers. Mensen die goed kunnen organiseren of die creatief of handig zijn met verfkwast of gereedschap en die zich in willen zetten voor gezellige, creatieve en sportieve activiteiten voor basisschoolkinderen, kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar jeugdcomite@jeugdcomite.nl.

 

Scroll to top