Sinterklaasintocht

zie ginds komt de stoomboot....

IVM MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS GAAT DE SINTERKLAASINTOCHT DIT JAAR NIET DOOR OP DE MANIER ZOALS WE DAT VOORGAANDE JAREN GEWEND WAREN. WE ZIJN NOG OPZOEK NAAR EEN PASSENDE EN VEILIGE VORM. HIER KOMEN WE LATER OP TERUG. 

 

Op zondag 17 november 2019 bezoekt Sinterklaas Someren-Dorp. Het Jeugdcomité organiseert voor hem en zijn Pieten een groot Sinterklaasfeest in De Ruchte. Voorafgaand aan dit feest is er een warm onthaal van de Sint en zijn Pieten op het Wilhelminaplein om 14.00 uur. Burgemeester Dilia Blok en Vera Deenen, voorzitter van het Jeugdcomité, zijn erbij.

Wil je Sinterklaas begroeten? Dat kan door een plek in te nemen langs de route die start om 13.40 uur bij De Ruchte en gaat via Kerkstraat, Postelplein, Postelstraat en dan naar het Wilhelminaplein. Muziekvereniging Somerens Lust vergezelt de Sint en zijn Pieten. Een intocht die je niet mag missen!
Als Sinterklaas het bordes van het gemeentehuis verlaat, dan gaat hij naar De Ruchte. Daar vieren wij met hem alvast zijn verjaardag.

Grote Sinterklaasfeest

Het feest in de Ruchte begint om 15.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis, vanaf 14.30 uur is de zaal open.

Rond 16:00 uur wordt het programma afgesloten en is Sinterklaas er voor de kinderen. Kinderen kunnen tot 16.30 uur met Sinterklaas of met Piet op de foto en kunnen een tekening of hun verlanglijstje geven.

Let op; buggy’s en kinderwagens mogen niet mee De Ruchte in, deze kunt u buiten parkeren.

Scroll to top