Filmmiddag

Filmmarathon in De Ruchte Someren

Op woensdagmiddag 17 oktober 2018 draaien wij in de grote zaal van De Ruchte twee films. De eerste film begint om 13.30 uur. De tweede film begint om 15.30 uur. De kassa is steeds een half uur voor aanvang van de film open, om 13.00 uur en om 15.00 uur. Eén filmkaartje kost € 3,00. Mocht je beide films willen zien, dan is het mogelijk een combi-ticket van € 5,00 te kopen.

Voor aanvang van de film en tijdens de pauze is er de gelegenheid chips en drinken te kopen bij de bar van De Ruchte, dit tegen aangepaste prijzen.

De eerste film – start 13.30 uur

De dertienjarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adams zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Locatie filmzaal: SCC De Ruchte, Laan ten Roode 71, Someren

De tweede film – start 15.30 uur

Het verhaal speelt zich af aan in een tijdperk waarin prehistorische schepsels en mammoeten over onze planeet wandelden en vertelt het verhaal over de kleine Dug, die door zijn grootte niet echt geschikt is als holbewoner. Wanneer het noodlot toeslaat en zijn stamgenoten van hun thuis verdreven worden door rivalen uit het bronzen tijdperk, is het Dug, de onhandigste van hen allemaal, die moet bewijzen wat hij kan. Samen met zijn vriendje Hognob gaat Dug de strijd aan tegen Lord Nooth en zijn handlangers.

Scroll to top