Filmmiddag

Filmmarathon in De Ruchte Someren

Op woensdagmiddag 18 oktober 2017 draaien wij in de grote zaal van De Ruchte twee films. De eerste film begint om 13.30 uur. De tweede film begint om 15.30 uur. De kassa is steeds een half uur voor aanvang van de film open. Om 13.00 uur en om 15.00 uur dus. Eén filmkaartje kost € 3,00. Mocht je beide films willen zien, dan is het mogelijk een combi-ticket van € 5,00 te kopen.

Voor aanvang van de film en tijdens de pauze is er de gelegenheid chips en drinken te kopen bij de bar van De Ruchte, dit tegen aangepaste prijzen.

De eerste film – start 13.30 uur

De film gaat over een fantasierijk olifantje dat in de bijzonder jungle van Nool woont. Op een dag hoort hij een noodkreet van een klein stofdeeltje dat door de lucht rond vliegt. Horton vermoedt dat er leven is op het stofdeeltje en hij is vastberaden om deze wereld te helpen, ondanks dat zijn omgeving denkt dat hij gek is geworden…

Deze film is geschikt voor alle leeftijden.

Locatie filmzaal: SCC De Ruchte, Laan ten Roode 71, Someren

De tweede film – start 15.30 uur

De papegaai Dinsdag woont met een groepje dieren op een paradijselijk eiland. Hij droomt ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een woeste storm spoelt een vreemd wezen aan op het strand. Wantrouwig kijken de dieren toe hoe de nieuwkomer het ene rare ding na het andere bouwt. Maar Dinsdag staat helemaal open voor het avontuur: wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te raken!

Deze film is geschikt voor 6 jaar en ouder.

Scroll to top