Zeskamp

Sportieve zeskamp Someren

Op zondag 7 mei 2017 wordt al weer voor de 14de keer een sportieve en gezellige Zeskamp voor de kinderen van de basisscholen in Someren georganiseerd. Ook dit jaar weer met spectaculaire luchtkussen spellen! Dit jaar hebben we super gave spellen in het thema “Circus”.

Teams

Leuke aan de Zeskamp is dat je met klas- of schoolgenoten strijdt om de felbegeerde school-wisseltrofee. Een trofee die uiteraard mee naar school gaat als je hem wint en daar een mooie plek krijgt. Een team bestaat uit 8 tot maximaal 10 deelnemers en één of twee begeleiders. Je mag zelf je onderbouw of bovenbouw team samenstellen. De indeling die wij hanteren is: onderbouw (groep 1 t/m 4) en bovenbouw (groep 5 t/m 8).

Kom je meedoen of kijken?

Iedereen is welkom! Samen maken we er een leuke dag van. Kom je wel op de fiets? Dat is fijn. Er is namelijk zeer beperkte parkeermogelijkheid. Er kan geen gebruik gemaakt worden van het parkeerterrein van de voetbalclub.

Tijd en locatie

Aanmelden van de teams is tussen 9.15 en 9.45 uur. We beginnen om 10.00 uur met de eerste spelronde. De prijsuitreiking is ongeveer om 16.00 uur.
Locatie: atletiekbaan van ’t Jaspersport aan de Potakkerweg in Someren.

Belangrijk

Deelnemen aan de Zeskamp doe je op eigen risico!
Alle kinderen moeten het volgende meebrengen:
* Reservekleding, neem ook een lange (trainings)broek mee
* Stevige schoenen, dus géén slippers of sandalen
* Lunchpakket en drinken.

De spellen mogen in verband met de veiligheid niet in zwemkleding uitgevoerd worden.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar jeugdcomite@jeugdcomite.nl.

Scroll to top